Informaţii SU/SVSU - Primaria Caracal


Campanie de informare nr.59306 din 19.12.2018

Campanie de informare

în domeniul Prevenirii şi Stingerii Incendiilor  conform adresei nr.3953161/04.12.2018 a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” al Judeţului Olt

          1.Pentru asigurarea asigurării climatului de siguranţă în contextul sărbătorilor de iarnă şi pe timpul sezonului rece cetăţenilor, administratorilor de spaţii comerciale, locuri de cazare ori alimentaţie publică li se recomandă adoptarea  următoarelor  măsuri în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor:

Descarca anuntCampanie de informare nr.51833 din 07.11.2018

   Campanie de informare conform adresei

Autorităţii NaţionaleSanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,

Direcţia  Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt nr.18637/06.11.2018

cu privire la măsurile specifice care trebuie aplicate ca urmare a evoluţiei pestei porcine africane

    Pesta porcină africană este o boală care afectează numai porcinele, produce pagube economice foarte mari prin procentul ridicat de morbiditate şi mortalitate în rândul efectivelor de  porcine. Având în vedere contextul epidemiologic actual, de confirmare a unor focare de pestă prcină africană în judeţele limitrofe Teleorman, Dolj, Argeş la exploataţii nonprofesionale este necesar ca toţi crescătorii de animale să aplice şi să respecte anumite măsuri profilactice.

Descarca AnuntCampanie de Prevenire PSI nr. 43039 din 20.09.2018

Campanie de informare

în domeniul Prevenirii şi Stingerii Incendiilor premergător şi pe perioada sezonului rece

            Regulile elementare de prevenire a incendiilor cauzate de mijloacele de încălzire utilizate în sezonul rece, vizează exploatarea în condiţii corespunzătoare şi fără defecţiuni a mijloacelor de încălzire centrale şi locale, în scopul evitării producerii unor evenimente nedorite.

CITESTE MAI DEPARTEAnunt nr. 39418 din 28.08.2018

ANUNŢ IMPORTANT,


          În conformitate cu nota de control nr.39352/27.08.2018 a CSVSAO Caracal aducem la cunoştiinţa cetăţenilor din localitate că este interzisă comercializarea animalelor în târguri şi pieţe sau în vecinătatea acestora. Cetăţenii crescători de porcine au obligaţia ţinerii acestora în spaţii îngrădite, identificarii lor după notificarea medicului  veterinar de liberă practică din localitate şi anunţarea imediată a tuturor cazurilor de mortalitate sau îmbolnăvire la porcine.

Descarca anuntCampanie de Prevenire Nr. 14128 din 27.03.2018

fisiere/Informatii privind SVSU/campanie_psi_sarbatori_religioase.pdffisiere/Informatii privind SVSU/campanie_psi_sarbatori_religioase.pdf 

CAMPANIE DE PREVENIRE ÎN DOMENIUL PREVENIRII ŞI STINGERII INCENDIILOR

ARDEREA MIRIŞTILOR ŞI FOLOSIREA FOCULUI DESCHIS

-Conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 195 din 2005 privind protecţia mediului, cu modificările şi completările ulterioare, este interzisă arderea miriştilor, stufului, tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase, fără acceptul autorităţii competente pentru protecţia mediului şi fără informarea, în prealabil, a serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenţă. Nerespectarea acestei prevederi legale se sancţionează cu amendă contravenţională al cărei cuantum este cuprins între 3000 - 6000 lei pentru persoane fizice şi respectiv între 25.000 – 50.000 lei persoane juridice.

-Conform Ordin Comum nr.1381/2006 al Ministerului, pădurilor şi dezvoltării rurale  respectiv al Ministerului Mediuluiart.1alin.2 pct.5 arderea miriştilor şi resturilor vegetale pe terenul arabil este permisă doar cu acordul autorităţilor competente pentru protecţia mediului

Imagini

teatrulnational.jpg

CNIPT Caracal

Harta Orașului

Ziare Locale

PMC Live

 

WebCam Teatru National