Comunicat de presă - Primaria Caracal


Comunicat de presă

Maratonul vaccinării
21-23 mai 2021, Caracal
 
          Primăria Municipiului Caracal lansează în perioada 21-23 mai 2021, la Teatrul Național Caracal, Maratonul Vaccinării, pentru a da posibilitatea cât mai multor cetățeni să se vaccineze fără programare.
          Din data de 21 mai, începând cu ora 16.00 și până în data de 23 mai, ora 16.00, vor fi disponibile 3 fluxuri de vaccinare și peste 5000 de doze de vaccin pentru imunizarea caracalenilor care doresc să se protejeze împotriva Covid.
          Cetățenii ce vor alege să se vaccineze în cadrul campaniei vor putea participa la o tombolă constând în acordarea a 100 de bilete gratuite la spectacolul ”Sunt un orb” susținut de marele actor Horațiu Mălăele, în data de 30 mai 2021 la Teatru Național Caracal.
          Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.
       Inițiativa este un simbol al dorinței noastre, a tuturor, de a reveni la viața dinaintea pandemiei, la organizarea și participarea la evenimente culturale, care erau o obișnuință pentru noi toți.
          Primăria Caracal a încurajat întotdeauna demersurile de vaccinare a unui număr cât mai mare de cetățeni. În acest sens, încă din a doua jumătate a lunii ianuarie (18 ianuarie 2021), am deschis pentru comunitatea caracaleană primul Centru de vaccinare, în Clădirea Administrativă din parcul „Constantin Poroineanu”. Am început atunci lungul drum spre revenirea la normalitate, la viața noastră dinainte de pandemia de Covid 19. Medici, asistente și registratori s-au înscris într-o cursa în care au fost vaccinate până în prezent peste 16.000 de persoane. Din data de 1 februarie funcționează și o echipă mobilă.
          Mulțumim caracalenilor care au înțeles că numai prin vaccinare putem reveni la o viață normală.

Imagini

teatruvechi.jpg

CNIPT Caracal

Harta Orașului

Ziare Locale

PMC Live

 

WebCam Teatru National