Comunicate de presă - Primaria Caracal


Comunicat de presă

Comunicat de presă 

          La începutul acestei săptămâni elevii claselor a VIII a din municipiul Caracal au urcat încă o treaptă importată în formarea lor educațională, un pas către statutul de licean.

          O etapă nouă și plină de provocări se deschide în viața copiilor din orașul nostru care de foarte multe ori au făcut cinste învățământului caracalean, la toate concursurile și olimpiadele școlare.

Descarca Comunicat de presăComunicat de presă

          Zilele mai lungi, temperaturile ridicate și aerul relaxat ce domnește pretutindeni te fac să nu ratezi nicio zi fără o plimbare în natură. Deși este cel mai plăcut anotimp, vara aduce cu sine și o serie de probleme din pricina dăunătorilor, care nu ezită să se bucure și ei de vizitatorii parcului. 

          Primăria municipiului Caracal demarează începând cu 22 iunie campania de combatere a căpuşelor, țânțarilor şi larvele acestora. Serviciile de pulverizare aeriană a substanțelor de combatere a insectelor dăunătoare se vor realiza etapizat, în perioada ce urmează. 

Descarca Comunicat de presaComunicat de presa

          In inima Romanatiului,  la Caracal tradatiile se pastreaza cu sfintenie, fiecare anotimpfiind marcat de obiceiuri transmise din generatie in generatie.
          An de an, vara debuteaza aici cu traditionalul "Balci de Rusalii", care de data aceasta, a cazut prada pandemiei Covid-19.


Comunicat de presa

          "Am  avut  rnarti,  26  mai  2020,  o  prirna  întâlnire  cu  directorii unităților  de  învățământ  din  oraș  pentru  a   stabili  planul  de măsuri    privind   desfășurarea    în    condiții    de   siguranță    a examenelor  de finalizare  a  clasei a  VIII-  a  si  a  Bacalaureatului. Am  apreciat  mobilizarea  exemplară  a  conducerilor  școlilor și liceelor  unde se vor organiza  examene.  În  acest  moment  putem spune că unitățile de învățământ  sunt pregatite să primească elevii și  profesorii în condiții de siguranță sanitară.
          În  cadrul  întâlnirii  a  fost  adusă în  discuție  problema  burselor elevilor care ar fi trebuit acordate pentru  anul  școlar in curs.

Descarca Comunicat de presaComunicat de presa

          In  ultimele  doua   saptamani,  la  nivelul  municipalitatii au avut  loc mai multe intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri caracalean, in vederea identificarii de solutii viabile pentru incurajarea activitatilor comerciala de tip horeca.

Descarca Comunicat de presa

Imagini

primaria.jpg

CNIPT Caracal

Harta Orașului

Ziare Locale

PMC Live

 

WebCam Teatru National