Informații PMUD - Primaria Caracal


Etapa elaborarii propunerilor

ANUNȚ
privind etapa de informare și participare a cetățenilor și a asociațiilor legal constituite la procesul de elaborare și luare a deciziilor pentru proiectul 
“Plan de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Caracal” 

       În temeiul Legii Nr. 52/2003 privind transparența decizională în administratia publică, cu modificările și completările ulterioare, a legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul si a ORDINULUI Nr. 233/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul si de elaborare  si actualizare a documentatiilor de urbanismPrimăria Municipiului Caracal anunță publicul interesat începerea consultării publice cu privire la elaborarea documentației strategice:

“Plan de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Caracal”

          În vederea consultării, persoanele interesate pot accesa documentația pe pagina de internet/ la sediul Primărie Municipiului Caracal. Propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare pe marginea documentului elaborat se primesc în scris, în termen de 12 (doisprezece) zile calendaristice de la data postării anunțului, la registratura Primăriei Municipiului Caracal, de luni până joi, între orele 08:00 – 16:00 și vineri între orele 08:00 – 14:00.

Descarca anunt

1-Material informativ_constructia scenariilor alternative

2-Material informativ_Prima versiune a propunerilor

3-Material informativ_Plan de actiune_Fise de proiecte_planse

4-PMUD

 

Propunere inainte de obtinerea avizelor

 

  • Mesaje se pot transmite la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

  • Răspuns proiectant

Imagini

primaria.jpg

CNIPT Caracal

Harta Orașului

Ziare Locale

PMC Live

 

WebCam Teatru National