Permis de libera trecere - Primaria Caracal


Permis de libera trecere

TAXA  PENTRU PERMIS/ABONAMENT DE LIBERA TRECERE
 
          Taxa pentru eliberarea „Permisului de liberă trecere"  este obligatorie pentru autovehicule destinate transportului de marfă pentru care impozitul se achită la alte unități teritoriale, iar accesul se permite pe trasee stabilite de Primăria Municipiului Caracal.
          Se poate solicita si Abonament de liberă trecere,  valabil o luna de zile pentru un numar nelimitat de autovehicule din categoria definită anterior, taxa achitată fiind la nivelul masei maxime autorizate cea mai mare dintre vehiculele pentru care se solicită abonamentul, iar deplasarea acestora in localitate se  face pe trasee liber alese.
 
MASA MAXIMĂ  AUTORIZATĂ

PERMIS

LEI/ZI

ABONAMENT LEI/LUNA
Între 3,5 și10 tone inclusiv

50

550

Intre 10 și 20 de tone inclusiv

100

1100

Peste 20 de tone 150 1650

           

    Permisul de liberă trecere se elibereaza dupa depunerea unei cereri in care se precizeaza masa maxima autorizată a autovehiculului,  numarul de înmatriculare al acestuia, ziua/perioada pentru care se solicită permisul, insoțită de copia certificatului de înmatriculare al autovehiculului  și dovada plații.

         Abonamentul lunar de liberă trecere  se eliberează după depunerea unei cereri în care se precizează categoria autovehiculelor și perioada pentru care se solicită abonamentul, însoțită de dovada plății.

          Plata se poate face in contul R004TREZ50721160203:XXXXX sau la Serviciul Taxe și Impozite Locale din str. Cuza Vodă nr. 8.

          Plata se poate face si on-line pe Ghiseul.ro precizand la ,,observații" numărul de înmatriculare/categoria al/a autovehiculului și ziua/perioada pentru care se solicită permisul/abonamentul de libera trecere. Mail-ul  de confirmare a plății se consideră permis/abonament valabil.

 

Imagini

teatruvechi.jpg

CNIPT Caracal

Harta Orașului

Ziare Locale

PMC Live

 

WebCam Teatru National